OM DV SOLUTIONS

Om Os

DV Solutions er stiftet af Danni Villalobos med henblik på at hjælpe virksomheder og kuratorer i forbindelse med erhvervsmæssige konkurser.
Jeg kan supportere og tilbyde mine services, hvis du er en del af et insolvensteam, herunder kurator, panthaver, vurderings- eller auktionshus.
Når jeg arbejder sammen med et insolvensteam, i forbindelse med en erhvervsmæssig konkurs, er det uhyre vigtigt for mig, at jeg du aldrig er i tvivl om, at jeg er jeres mand. Tillid, forståelse og dialog vil altid være grundsten i samarbejdet med mig og DV Solutions.
Jeg tilbyder services indenfor:
  • rådgivning og håndtering af større oprydningsopgaver
  • transport, sikring og opbevaring af materialer fra konkursboer
  • køb/salg af materialer, maskiner, biler mv.
  • klargøring af bygninger iht. salg. Herunder også udførsel af opgaver aftalt mellem kurator og køber.
Jeg har forståelse for alle aspekter af et konkursbo, og kan derfor supportere og løse alle tænkelige og utænkelige problemstillinger, om end du er kurator, panthaver, vurderings- eller auktionshus.
Min evne til altid at bevare det store overblik kombineret med mit stærke netværk, medvirker til, at jeg hurtigt kan finde en relevant og god løsning for dig. Jeg arbejder i hele landet, og har gode samarbejdsaftaler når det kommer til både mandskab og transport. Ydermere har DV Solutions 1000 kvm. eget lager i Kolding.
Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale omkring mulighederne for et samarbejde.

CASES

Her kan du læse mere omkring de opgaver som jeg har været involveret i. Hvis du har nogle spørgsmål til dette så er du velkommen til at give mig et kald eller sende mig en email via kontakt formen.

Close Bitnami banner
Bitnami